2011. december 30., péntek

Cinderella


Sziasztok!
Alice-mnek szánom ezt a történetet, aki igazából különféle lelki terrorral vett rá a saját kis történetének megírására. De azért szeretlek, Puszedli ^^ Felelősséget nem vállalok egy-két részért, hiszen ismersz. De nyugi! Adam és te normálisak lesztek. Nagyjából.
Na nézzük mi is ez.
Ez egy modern Hamupipőke történet, amely Alice Kerr-ről szól. Édesapja meghalt miután hozzáment egy pénzéhes, szőke libához, akinek két "gyönyörű" teremtménye van: Ursula & Denise. A szórakozásuk unalmas és felszínes életükben az lett, hogy Alice életét megkeserítsék, hiszen apja nem hagyott végrendeletet, így minden tulajdona és persze a lánya is - bánatukra - Lucia-ra maradt. De ő egy élelmes nő, így befogta a mi kis Hamupipőnket házimunkára, és egy kis pénzért melózhat a családi éttermükben, amit az apa hagyott rájuk. Rendes.
Eközben a mi szupersztárunk, Adam Lambert is szenved, hiszen betöltötte a 20-at, de elfelejtett leérettségizni, hiszen ő inkább Hollywoodba ment énekelni. Szülei szerint ez nem helyes, így visszaszáműzték szegénykét az iskolapadba Los Angelesben, hogy befejezze az iskolát, vagy különben nincs több éneklés. Kegyetlen. Ráadásul Adam egy iskolába került Kitty-vel, akinek feltett életcélja, hogy gazdag és menő feleség legyen, így segg erőbedobással igyekszik elnyerni a mi kis énekesünk szívét, aki viszont a legszívesebben falra mászna a lánytól, sőt az egész gimnázium imádatától. Ursula és Denise is igyekszik becserkészni a kicsapongó Adamet, ameddig Alice csak csöndes áhítattal imádkozik az Adam szentélyéhez otthon.... azaz, poszteréhez. Na jó, nem imádkozik, csak bámulja. Néha. Gyakran...
Egy iskolai álarcosbál viszont mindent megváltoztathat... Ismeretlenek találhatnak egymásra, és talán egy 21. századi Hamupipőke történet alakulhat ki, ahol természetesen a herceg sem hétköznapi.

2 megjegyzés:

Alexandra írta...

Hűű ez nagyon tetszik! Alice érdemes volt kiharcolni! :D A blog kinézete az valami wáóó, nagyon szép! kíváncsian várom az első részt! :)

Cynthia Cylise Cullen írta...

Annyit FB-zek mostanában, hogy a lájk-gombot keresem... :) Ez nagyon jónak ígérkezik. Lehet, hogy ez ezerszer feldolgozott történet, de a ti kezetekből... ;)
Siessetek a fejivel!
Puszi:
Cylise